top of page
Swiss Optik Site Banner (1).png

Termeni & CondiTII

Această pagină are rolul de a vă informa asupra termenilor și condițiilor Swiss Optik, referitoare la programările făcute prin intermediul website-ului Swiss Optik.ro

Vă rugăm să consultați această secțiune în mod regulat, deoarece politica poate suporta modificări sau actualizări. Orice modificări semnificative ale acestei politici vor fi notificate.

Ne puteți contacta prin intermediul datelor din pagina de contact pentru orice informații suplimentare privind modul în care folosim datele dvs.

INFORMAȚII DESPRE SOCIETATE

Operator: SWISS OPTIK INTERNATIONAL SRL, cu sediul social în Strada Ion Racoteanu 1, București, având număr de înregistrare în Registrul Comerțului J40/893/2022 și CUI RO 45501400 (în continuare „Swiss Optik”).

 

PACHET 120 Lei: pachetul contine rama de vedere ( sunt peste 80 de modele in care se incadreaza in oferta respective) ambele lentile cu treatment anti-reflex ( tratament ul anti-reflex este pentru a proteja ochii in potria luminii artificiale) consultatie si montaj.

PACHET 250 lei: pachetul contine rama de vedere (sunt peste 80 de modele in care se incadreaza in oferta respective) ambele lentile heliomate (lentilele heliomate vin cu treatment anti-reflex inclus si client ul are la alegere intre culoarea grii sau maro) consultative si montaj

PACHET 280 lei: pachetul contine rama de vedere ( sunt peste 80 de modele in care se incadreaza in oferta respective) ambele lentile cu treatment cu protectie pentru calculator, consultative si montaj

Pachet 350 lei: pachetul contine rama de vedere ( sunt peste 80 de modele in care se incadreaza in oferta respective) ambele lentile cu treatment anti-reflex bifocale ( tratament ul anti-reflex este pentru a proteja ochii in potria luminii artificiale) consultative si montaj

 

Pachet progresiv 600/950 lei: pachetul contine rama de vedere ( sunt peste 80 de modele in care se incadreaza in oferta respective) variant la 600 lei este inclus si tratament pentru calculator si varianta de 950 lei sunt lentile de la HOYA, daca in caz pacientul nu se poate acomoda cu lentilele se percep 2 perechi de lentile la schimb ( distanta si aproape in termen de 30 de zile).

Notă de final

Ne bucurăm că ați parcurs termenii si conditiile noastre!

Vă rugăm să nu fie ultima dată când citiți acest document, deoarece vom posta schimbări sau update-uri pe această pagină. Schimbările semnificative vor fi, desigur, notificate.

Ultima actualizare: 16.11.2022

bottom of page