Lentile pentru ochelari

Scopul nostru este să contribuim la menţinerea sănătăţii dvs. prin produse de o calitate înalta şi de un estetic incontestabil.

Am ales să colaborăm cu furnizorii de lentile cei mai profesionişti: Essilor, Hoya, Zeiss, Rodenstock

pentru a vă putea oferi o gamă diversă de lentile: lentile monofocale, lentile bifocale, lentile progresive, lentile progresive pentru interior, lentile de soare cu dioptrii, lentile fotocromatice.

Lentile monofocale

Lentilele monofocale sunt destinate corecţiei fie pentru vederea de aproape, fie pentru vederea la distanţă.

Lentile bifocale

Lentilele bifocale sunt destinate corecţiei vederii de distanţă şi aproape, cu aceeaşi lentilă, iar delimitarea zonei de distanţă de cea de aproape este clară, vizibilă. Segmentul pentru aproape (citit) este confortabil, cu lungimea de 25 sau 28 mm.

Lentilele progresive:

Lentilele progresive sunt cele mai performante lentile; asigură vedere clară la orice distanţă (există zona vederii la distanţă, la semidistanţă şi pentru vederea de aproape), fără delimitare vizibilă a acestor zone (estetice), nu trădează vârsta purtătorului şi se pot monta pe orice ramă oferind o mare libertate de mişcare.

Lentilele progresive de interior

Lentilele progresive sunt lentile pentru lucru şi birou, nu pot fi purtate pe stradă; asigură o vedere confortabilă atât pentru aproape cât şi pentru intermediar (până la 1,5m).

În funcţie de tipul materialului, vă putem oferi:

Lentilele organice (plastic):

Lentilele organice sunt cu până la 50% mai uşoare decât lentilele minerale, oferă protecţie UV, sunt rezistente la şocuri (nu se sparg) şi se pot monta pe orice ramă.

Lentilele minerale:

Lentilele minerale sunt recomandate pentru anumite activităţi, mai ales pentru cele care se desfăşoară la temperaturi ridicate (sudură, topitorii) sau în mediu cu mult praf (nu se zgârie), se sparg uşor, sunt mai grele decât orice alte lentile si se pot monta doar pe rame întregi.

Lentilele din policarbonat:

Lentilele din policarbonat sunt rezistente la impact (recomandate pentru actvităţi sportive, copiilor, pentru un stil de viaţă activ), sunt incasabile, sunt foarte uşoare şi elastice; Sunt mai subtiri cu 25% decat lentilele organice si sunt recomandate pentru rame cu şurub şi fir.

MENIU

NEWSLETTER

Daca doriţi să fiţi informaţi despre promoţiile noastre, introduceţi adresa dvs. de email:


Swiss Optik